ARLI META

Arli Meta apo “Arli ”, është producent i muzikës elektronike dhe DJ me eksperiencë 10-vjeçare në Shqipëri. I influencuar nga muzika Teck Melodic House, ai ka filluar të merret me muzikë që në moshën 16-vjeçare dhe ka studiuar Music Poduction dhe Sound Engineer në SAE, ATHENS. Arli vjen në ”The Top List” me bashkëpunimin me Najra Qato dhe Louis X, ”Street Spirit”.

Follow us

© 2023 Copyright Arli DJ